KORANG PUNK ROCK SILA KASI BOW SAMA RANCID SEBAB INI OTAI PUNK ROCK!

KORANG PUNK ROCK SILA KASI BOW SAMA RANCID SEBAB INI OTAI PUNK ROCK!

Hye guys,

Cuti yang amat bosan sebab tak ke mana-mana.Sorry kepada Anakperak sebab tak dapat nak attend picnic korang.Saya kena gotong royong bersihkan rumah sebab maybe FL (bukan Fatin Liyana tapi Father in Law) akan datang so kena kasi kemas sikit rumah.Soalan pertama adakah korang layan muzik Punk Rock?

Kat Malaysia banyak band Punck Rock contohnya macam Y2K, One Buckshort dan Bunkface.Bagi saya diorang kira hebat lah kalau perform lagu-lagu genre macam ni.Memang saya respect band diorang ni lebih-lebih lagi Bunkface sebab lirik diorang agak sempoi dan muzik diorang best.Tapi kalau saya sebut pasal Rancid mesti diorang akan kasi satu bow sebab itu mungkin satu daripada band influence diorang.Tak caya pi tanya Sam Bunkface.Walaupun saya tengok gaya muzik Bunkface agak ke Greenday tapi trylah tanya siapa Rancid.

Bagi korang yang tak pernah layan lagu Rancid first saya nak cakap selain diorang main Punk Rock diorang jugak ada layan muzik SKA Punk.So Jom layan ...
Saya minat gila band ni sebab sususan muzik dia kena dengan vokal penyanyi dia (wah dah jadi cikgu vokal AF dah).Rancid ni merupakan satu band Punk Rock yang ada kat USA.

p/s :

* Apa pendapat korang dengan muzik Punk?Suka dengar tak?
* Rindu siot kat gitar & stick Drum .Ada sapa-sapa nak ajak jamming?
Share

Korang Mesti Nak Baca Gak

Related Posts with Thumbnails